تاریخچه دانشگاه

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) ، یکی از نهاد‌های تحصیلات عالی خصوصی کیفیت‌گراست که در سال ۱۳۸۶هـجری شمسی به همت فقیه فرزانه کشور مرحوم حضرت آیت‌الله‌العظمی محمدآصف محسنی(ره) و تلاش جمعی از اندیشمندان، با مجوز رسمی وزارت محترم تحصیلات عالی افغانستان تأسیس گردید و در بهار۱۳۸۷ با جذب اولین دوره دانشجو در دانشکده فقه و حقوق فعالیت علمی و اکادمیک خود را آغاز نمود. از زمان تاسیس تا کنون به تعداد ۴۱۸۶ دانشجو از مقطع لیسانس و ۱۰۱۴ دانشجو از مقطع ماستری دانشگاه فارغ‌التحصیل گردیده‌اند. در حال حاضر  حدود چهار هزار دانشجو در دوازده رشته تحصیلی در مقاطع لیسانس و ماستری در مرکز و شعبه غزنی مشغول تحصیل می‌باشند. دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های فقه و حقوق، علوم سیاسی، علوم قرآنی، اقتصاد تجارتی، مدیریت تجارتی، انجنیری سیول، انجنیری برق، مهندسی نرم‌افزار، تکنالوژی معلوماتی، طب معالجوی، طب دندان، تکنالوژی طبی، قابلگی و رشته‌های روابط بین‌الملل، حقوق بین‌الملل و جزا و جرم شناسی در دوره ماستری مشغول تحصیل می‌باشند.

دانشگاه خاتم‌النبیین(ص) با فراهم‌سازی فضای علمی و تحقیقاتی مناسب و امکانات و تجهیزات به‌روز، یکی از مهم‌ترین مراکز غیر دولتی است که زمینه همکاری، تدریس و تحقیق جمعی از نخبگان و اساتید را فراهم نموده است. در حال حاضر در این دانشگاه بیش از ۶۰ نفر استاد هیأت علمی دایمی و ۱۵۰ نفر استاد قراردادی با مدرک تحصیلی دکتری و ماستری مصروف تدریس و تحقیق و بیش از صد نفر کارمند در بخش‌های مختلف محافظتی، خدماتی و اداری در این دانشگاه مشغول کار می‌باشند.

نمایهتوضیحات
نوع مؤسسهدانشگاه خاتم‌النبیین(ص)، نهاد علمی (آموزشی-پژوهشی) خصوصی است.
مؤسس دانشگاهدانشگاه خاتم‌النبیین(ص)، به همت اندیشمند فرزانه، آکادمسین کشور، حضرت آیت‌الله‌العظمی محمد آصف محسنی(ره) تأسیس شده است.
زمان تأسیس دانشگاهدر سال ۱۳۸۶ تأسیس و در بهار ۱۳۸۷ با مجوز رسمی وزارت تحصیلات عالی آغاز به فعالیت نموده است.
شعبه‌های دانشگاهشعبه دانشگاه در شهر غزنی در سال ۱۳۹۱ ایجاد شده است.
موقعیت فعلی دانشگاهساختمان مرکزی دانشگاه در کابل، سرک دارالامان، ناحیه ۷، جنب لیسه حبیبیه قرار دارد. دانشگاه بهره‌مند از مجموعه ساختمانی آموزشی (۴۹ صنف درسی مجهز به تکنالوژی آموزشی)، ساختمان اداری، ساختمان مرکز تحقیقات، شفاخانه کادری معالجوی مدرن می‌باشد.
پیمایش به بالا